Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Sirkeli nişastalıklı çıtır börek yapmaya karar versem, hamurun pürüzsüz ve elastik olması için yoğurma aşamasına dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Özellikle sirkenin hamura kattığı çıtırlık beni çok etkiliyor. İç harcı olarak peynirli veya patatesli tercih etsem hangisinin daha lezzetli olacağını merak ediyorum. Ayrıca, börekleri kızartırken altın rengini alana kadar beklemek önemli mi? Acaba biraz fazla kızartırsam çıtırlığı kaybeder mi? Bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Sirkeli nişastalıklı çıtır börek yapmaya karar versem, hamurun pürüzsüz ve elastik olması için yoğurma aşamasına dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Özellikle sirkenin hamura kattığı çıtırlık beni çok etkiliyor. İç harcı olarak peynirli veya patatesli tercih etsem hangisinin daha lezzetli olacağını merak ediyorum. Ayrıca, börekleri kızartırken altın rengini alana kadar beklemek önemli mi? Acaba biraz fazla kızartırsam çıtırlığı kaybeder mi? Bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz