Sirkesiz turşu hazırlamanın mümkün olduğunu öğrenmek beni çok heyecanlandırdı. Gerçekten de, sirke kullanmadan da fermente sebzeler elde etmek harika bir seçenek. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken tuz oranı ve hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi olmak önemli görünüyor. Özellikle tuzun kalitesi ve oranı, fermentasyonun başarısını etkiliyor mu? Ayrıca, bu tür turşuların lezzetinin, sirke ile yapılanlara göre nasıl farklılık göstereceği merak ettiğim bir konu. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Sirkesiz turşu hazırlamanın mümkün olduğunu öğrenmek beni çok heyecanlandırdı. Gerçekten de, sirke kullanmadan da fermente sebzeler elde etmek harika bir seçenek. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken tuz oranı ve hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi olmak önemli görünüyor. Özellikle tuzun kalitesi ve oranı, fermentasyonun başarısını etkiliyor mu? Ayrıca, bu tür turşuların lezzetinin, sirke ile yapılanlara göre nasıl farklılık göstereceği merak ettiğim bir konu. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz