Lahana turşusunu sirkesiz yapmanın püf noktalarını öğrenmek gerçekten keyifli! Özellikle, lahananın hazırlanması ve fermantasyon süreci hakkında verdiğin bilgiler çok faydalı. Lahananın tuzla karıştırılıp bekletilmesi gerektiğini biliyor muydun? Bu adım, lahana suyunun salınmasını sağlıyor ve turşunun lezzetini artırıyor. Fermentasyon sürecini kontrol etmek için her gün kavanozun içini gözlemlemek de önemli bir detay. Peki, bu süreçte en çok hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsun?
Lahana turşusunu sirkesiz yapmanın püf noktalarını öğrenmek gerçekten keyifli! Özellikle, lahananın hazırlanması ve fermantasyon süreci hakkında verdiğin bilgiler çok faydalı. Lahananın tuzla karıştırılıp bekletilmesi gerektiğini biliyor muydun? Bu adım, lahana suyunun salınmasını sağlıyor ve turşunun lezzetini artırıyor. Fermentasyon sürecini kontrol etmek için her gün kavanozun içini gözlemlemek de önemli bir detay. Peki, bu süreçte en çok hangi baharatları kullanmayı düşünüyorsun?
Cevap yaz