Bu tarifte sirkeli pekmezli poğaçanın nasıl yapıldığı çok iyi anlatılmış. Hamur için sirke kullanılması gerçekten de kabarıklık açısından önemli bir detay. Pekmezin besin değeri de cabası! Sizce bu poğaçanın iç harcını ne ile denemek daha iyi olur? Peynir mi yoksa zeytin mi tercih edersiniz? Ayrıca, poğaçaların yanında yoğurt sunulması harika bir seçenek, sizce hangi tür yoğurt daha lezzetli olur?
Bu tarifte sirkeli pekmezli poğaçanın nasıl yapıldığı çok iyi anlatılmış. Hamur için sirke kullanılması gerçekten de kabarıklık açısından önemli bir detay. Pekmezin besin değeri de cabası! Sizce bu poğaçanın iç harcını ne ile denemek daha iyi olur? Peynir mi yoksa zeytin mi tercih edersiniz? Ayrıca, poğaçaların yanında yoğurt sunulması harika bir seçenek, sizce hangi tür yoğurt daha lezzetli olur?
Cevap yaz