Peynir mayalamak için sirke kullanmanın pratik ve kolay bir yöntem olduğunu duydum. Ancak, sirke ile yapılan peynirin tadının geleneksel yöntemlerle yapılan peynirlerden farklı olabileceği konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle sirke kullanarak yapılan peynirlerin ekşi bir tada sahip olması, bu tür peynirleri tercih edenler için bir dezavantaj mı? Ayrıca, bu yöntemi deneyenlerin tecrübeleri neler?
Peynir mayalamak için sirke kullanmanın pratik ve kolay bir yöntem olduğunu duydum. Ancak, sirke ile yapılan peynirin tadının geleneksel yöntemlerle yapılan peynirlerden farklı olabileceği konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle sirke kullanarak yapılan peynirlerin ekşi bir tada sahip olması, bu tür peynirleri tercih edenler için bir dezavantaj mı? Ayrıca, bu yöntemi deneyenlerin tecrübeleri neler?
Cevap yaz