Elma sirkesi ile turşu yapmanın ne kadar kolay olduğunu görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle elma sirkesinin sağlık faydaları arasında sindirim sistemini desteklemesi ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi dikkatimi çekti. Kendi turşumu yaparken hangi sebzeleri tercih etsem daha lezzetli olur? Ayrıca, bekletme süresi sonunda tadı nasıl olur, turşunun kıvamı ve lezzeti bu süre içinde değişiyor mu? Bu tarifteki adımları uygulamak oldukça basit görünüyor, ama bazı püf noktaları var mı?
Elma sirkesi ile turşu yapmanın ne kadar kolay olduğunu görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle elma sirkesinin sağlık faydaları arasında sindirim sistemini desteklemesi ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi dikkatimi çekti. Kendi turşumu yaparken hangi sebzeleri tercih etsem daha lezzetli olur? Ayrıca, bekletme süresi sonunda tadı nasıl olur, turşunun kıvamı ve lezzeti bu süre içinde değişiyor mu? Bu tarifteki adımları uygulamak oldukça basit görünüyor, ama bazı püf noktaları var mı?
Cevap yaz