Sirkeli domates ve biber turşusunu yapmayı hiç denediniz mi? Taze sebzeleri yaz aylarında değerlendirmek için harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Hazırlama aşamaları oldukça basit görünüyor; özellikle domates ve biberleri kat kat yerleştirip, üzerine hazırlanan turşu suyunu dökmek bence çok pratik. Fermentasyon sürecinin de lezzeti artırdığı söyleniyor; bu süre zarfında kavanozu haftada bir açarak gaz çıkışını sağlamak gerektiği de ilginç. Sağlık açısından faydalarını okuduğumda, sindirim sistemine olan katkıları ve bağışıklığı güçlendirmesi beni oldukça etkiledi. Sizce de kış aylarında taze sebze lezzetini almak için ideal bir yöntem değil mi? Bu tarife bir şans verip, kendi turşumu yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi malzemeleri eklemek daha lezzetli olur?
Sirkeli domates ve biber turşusunu yapmayı hiç denediniz mi? Taze sebzeleri yaz aylarında değerlendirmek için harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Hazırlama aşamaları oldukça basit görünüyor; özellikle domates ve biberleri kat kat yerleştirip, üzerine hazırlanan turşu suyunu dökmek bence çok pratik. Fermentasyon sürecinin de lezzeti artırdığı söyleniyor; bu süre zarfında kavanozu haftada bir açarak gaz çıkışını sağlamak gerektiği de ilginç. Sağlık açısından faydalarını okuduğumda, sindirim sistemine olan katkıları ve bağışıklığı güçlendirmesi beni oldukça etkiledi. Sizce de kış aylarında taze sebze lezzetini almak için ideal bir yöntem değil mi? Bu tarife bir şans verip, kendi turşumu yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi malzemeleri eklemek daha lezzetli olur?
Cevap yaz