Sirkeli biber tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Malzemeler arasında taze biber, sirke ve sarımsak gibi lezzetli unsurlar var. Biberleri haşlamak ve sonra kavanoza yerleştirmek oldukça pratik görünüyor. Sizce hangi sirke türünü kullanmak daha iyi olur? Elma sirkesi mi, yoksa üzüm sirkesi mi? Ayrıca, acı biber eklemeyi düşünüyor musunuz? Bu tarifin kişisel tercihlere göre değişebilmesi gerçekten harika!
Sirkeli biber tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Malzemeler arasında taze biber, sirke ve sarımsak gibi lezzetli unsurlar var. Biberleri haşlamak ve sonra kavanoza yerleştirmek oldukça pratik görünüyor. Sizce hangi sirke türünü kullanmak daha iyi olur? Elma sirkesi mi, yoksa üzüm sirkesi mi? Ayrıca, acı biber eklemeyi düşünüyor musunuz? Bu tarifin kişisel tercihlere göre değişebilmesi gerçekten harika!
Cevap yaz