Ceviz sirkesinin bu kadar faydalı olduğunu öğrenince, günlük hayatımda nasıl yer verebileceğimi düşünmeye başladım. Salata sosu olarak kullanmak harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, su ile seyreltip içmek de sağlıklı bir tonik olarak oldukça pratik. Acaba bu sirkeden marinat yaparken en iyi hangi etlerle sonuç alırım? Özellikle tavuk ve balık yemeklerinde nasıl bir tat ortaya çıkıyor? Ayrıca, ceviz sirkesi ile limonata tarifini denemeyi de çok isterim. Sağlık açısından bu kadar faydalı bir ürünü mutfak hayatıma dahil etmek için daha fazla öneri var mı?
Ceviz sirkesinin bu kadar faydalı olduğunu öğrenince, günlük hayatımda nasıl yer verebileceğimi düşünmeye başladım. Salata sosu olarak kullanmak harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, su ile seyreltip içmek de sağlıklı bir tonik olarak oldukça pratik. Acaba bu sirkeden marinat yaparken en iyi hangi etlerle sonuç alırım? Özellikle tavuk ve balık yemeklerinde nasıl bir tat ortaya çıkıyor? Ayrıca, ceviz sirkesi ile limonata tarifini denemeyi de çok isterim. Sağlık açısından bu kadar faydalı bir ürünü mutfak hayatıma dahil etmek için daha fazla öneri var mı?
Cevap yaz