Sirkeli elmalı kurabiye tarifini okurken gerçekten iştahım kabardı. Özellikle içindeki sirkenin hamurun gevrekliğine katkı sağlaması çok ilginç. Elmaların ekşi-tatlı aromasıyla birleşince nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor merak ediyorum. Tarife göre hazırlık aşamaları oldukça net, ama hamurun yumuşak kıvamını tutturmakta zorlanacak mıyım? Ayrıca, elma rendesinin suyunu çok fazla sıkmadan eklemek gerçekten önemli mi? Fırında pişirirken üzerine serpeceğim toz şeker veya irmik, kurabiyelerin tadını nasıl etkiler? Denemeyi düşündüğüm bu tarif, özellikle çay saatlerinde nasıl bir ikram olur acaba?
Sirkeli elmalı kurabiye tarifini okurken gerçekten iştahım kabardı. Özellikle içindeki sirkenin hamurun gevrekliğine katkı sağlaması çok ilginç. Elmaların ekşi-tatlı aromasıyla birleşince nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor merak ediyorum. Tarife göre hazırlık aşamaları oldukça net, ama hamurun yumuşak kıvamını tutturmakta zorlanacak mıyım? Ayrıca, elma rendesinin suyunu çok fazla sıkmadan eklemek gerçekten önemli mi? Fırında pişirirken üzerine serpeceğim toz şeker veya irmik, kurabiyelerin tadını nasıl etkiler? Denemeyi düşündüğüm bu tarif, özellikle çay saatlerinde nasıl bir ikram olur acaba?
Cevap yaz