Üzümle sirke yapımının adımlarını okudum ve oldukça ilginç buldum. Özellikle fermantasyon sürecinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Olgun ve sağlıklı üzümler seçmek çok kritik görünüyor. Peki, bu aşamada hangi tür üzümler daha iyi sonuç verir? Ayrıca, sirke anasını eklerken nasıl bir oran kullanmalıyız? Doğru oranı bulmak, sonucun kalitesini etkileyebilir mi? Bu konuda daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim.
Üzümle sirke yapımının adımlarını okudum ve oldukça ilginç buldum. Özellikle fermantasyon sürecinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Olgun ve sağlıklı üzümler seçmek çok kritik görünüyor. Peki, bu aşamada hangi tür üzümler daha iyi sonuç verir? Ayrıca, sirke anasını eklerken nasıl bir oran kullanmalıyız? Doğru oranı bulmak, sonucun kalitesini etkileyebilir mi? Bu konuda daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim.
Cevap yaz