Sirkeli yağlı biber turşusunu yaparken en çok zorlandığınız nokta ne oldu? Biberlerin temizliğinden marinasyona kadar her aşamada bir ipucu ya da püf noktası var mı? Özellikle hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda tereddüt yaşadınız mı? Bu tarifin pratik olması gerçekten işinize yaradı mı? Ayrıca, turşunun lezzetini artırmak için farklı biber çeşitleri denemeyi düşündünüz mü?
Sirkeli yağlı biber turşusunu yaparken en çok zorlandığınız nokta ne oldu? Biberlerin temizliğinden marinasyona kadar her aşamada bir ipucu ya da püf noktası var mı? Özellikle hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda tereddüt yaşadınız mı? Bu tarifin pratik olması gerçekten işinize yaradı mı? Ayrıca, turşunun lezzetini artırmak için farklı biber çeşitleri denemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz