Bamya haşlamanın bu kadar sağlıklı ve lezzetli bir yöntemle yapılabileceğini öğrenince gerçekten çok sevindim. Sirkeli su ile haşlamanın bamyanın rengini korumasına ve ona hafif bir asidik tat kazandırmasına bayılıyorum. Taze bamyaların seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda verdiğiniz bilgiler de oldukça faydalı. Özellikle haşlama sonrası bamyaları soğuk su dolu bir kaseye almak, pişmelerini durdurmak için harika bir fikir. Bamyanın sağlığa olan faydaları da beni etkiledi; sindirim sistemine destek olması ve düşük kalori içermesi benim gibi diyet yapanlar için büyük avantaj. Bu tarifle, yaz aylarında taze sebzeleri daha fazla tüketmeyi planlıyorum. Gerçekten güzel bir alternatif sunmuşsunuz!
Bamya haşlamanın bu kadar sağlıklı ve lezzetli bir yöntemle yapılabileceğini öğrenince gerçekten çok sevindim. Sirkeli su ile haşlamanın bamyanın rengini korumasına ve ona hafif bir asidik tat kazandırmasına bayılıyorum. Taze bamyaların seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda verdiğiniz bilgiler de oldukça faydalı. Özellikle haşlama sonrası bamyaları soğuk su dolu bir kaseye almak, pişmelerini durdurmak için harika bir fikir. Bamyanın sağlığa olan faydaları da beni etkiledi; sindirim sistemine destek olması ve düşük kalori içermesi benim gibi diyet yapanlar için büyük avantaj. Bu tarifle, yaz aylarında taze sebzeleri daha fazla tüketmeyi planlıyorum. Gerçekten güzel bir alternatif sunmuşsunuz!
Cevap yaz