Sirkeli biber haşlaması tarifini denemeyi düşünüyorum. Taze biberlerin kullanılması gerektiği belirtilmiş, bu konuda neye dikkat etmem gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, sirke miktarını damak zevkine göre ayarlamak da önemliymiş. Bu konuda ne önerirsin, daha ekşi sevenler için ne kadar sirke kullanmak ideal olur? Haşlama süresi de biberlerin dokusu için kritik demişsin, bu süreyi nasıl en iyi şekilde ayarlayabilirim?
Sirkeli biber haşlaması tarifini denemeyi düşünüyorum. Taze biberlerin kullanılması gerektiği belirtilmiş, bu konuda neye dikkat etmem gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, sirke miktarını damak zevkine göre ayarlamak da önemliymiş. Bu konuda ne önerirsin, daha ekşi sevenler için ne kadar sirke kullanmak ideal olur? Haşlama süresi de biberlerin dokusu için kritik demişsin, bu süreyi nasıl en iyi şekilde ayarlayabilirim?
Cevap yaz