Biber turşusu yaparken hangi sirke türünü tercih ettiğinizi merak ediyorum. Elma sirkesi mi, üzüm sirkesi mi yoksa nar sirkesi mi sizin favoriniz? Benim deneyimlerime göre, elma sirkesi turşuya doğal bir tat katarken, nar sirkesi de rengini zenginleştiriyor. Beyaz sirke kullanmayı düşündünüz mü? Yüksek asiditesi ile dikkat çekiyor ama tadı biraz sert olabiliyor. Hangi sirkenin turşunun lezzetini en iyi şekilde tamamlayacağını düşünüyorsunuz?
Biber turşusu yaparken hangi sirke türünü tercih ettiğinizi merak ediyorum. Elma sirkesi mi, üzüm sirkesi mi yoksa nar sirkesi mi sizin favoriniz? Benim deneyimlerime göre, elma sirkesi turşuya doğal bir tat katarken, nar sirkesi de rengini zenginleştiriyor. Beyaz sirke kullanmayı düşündünüz mü? Yüksek asiditesi ile dikkat çekiyor ama tadı biraz sert olabiliyor. Hangi sirkenin turşunun lezzetini en iyi şekilde tamamlayacağını düşünüyorsunuz?
Cevap yaz