Elma sirkesiyle turşu yapmanın mümkün olduğunu okumak çok ilginç! Gerçekten bu yöntemin avantajları neler? Özellikle elma sirkesinin sunduğu lezzet ve besin değerinin yanı sıra, doğal içeriği ile sağlıklı bir alternatif olarak öne çıktığını düşünüyorum. Ancak asidite ve malzeme seçimi gibi dikkat edilmesi gereken noktalar beni düşündürüyor. Elma sirkesi kullanarak yapılan turşuların klasik turşulardan nasıl bir farkı olabileceğini merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Elma sirkesiyle turşu yapmanın mümkün olduğunu okumak çok ilginç! Gerçekten bu yöntemin avantajları neler? Özellikle elma sirkesinin sunduğu lezzet ve besin değerinin yanı sıra, doğal içeriği ile sağlıklı bir alternatif olarak öne çıktığını düşünüyorum. Ancak asidite ve malzeme seçimi gibi dikkat edilmesi gereken noktalar beni düşündürüyor. Elma sirkesi kullanarak yapılan turşuların klasik turşulardan nasıl bir farkı olabileceğini merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz