Armuttan sirke yapmanın bu kadar önemli ve faydalı olduğunu öğrenmek gerçekten ilginç. Sizce de, ev yapımı sirkenin tadı, marketten alınan hazır sirkelere göre daha mı farklı ve doğal? Ayrıca, fermantasyon sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiği de dikkatimi çekti. Bu süreçte özellikle hangi adım en kritik sizce? Kendi ev yapımı sirkenizi yaptığınızda, şeker eklemeyi tercih ediyor musunuz, yoksa armutların doğal tatlarının yeterli olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Armuttan sirke yapmanın bu kadar önemli ve faydalı olduğunu öğrenmek gerçekten ilginç. Sizce de, ev yapımı sirkenin tadı, marketten alınan hazır sirkelere göre daha mı farklı ve doğal? Ayrıca, fermantasyon sürecinin ne kadar dikkat gerektirdiği de dikkatimi çekti. Bu süreçte özellikle hangi adım en kritik sizce? Kendi ev yapımı sirkenizi yaptığınızda, şeker eklemeyi tercih ediyor musunuz, yoksa armutların doğal tatlarının yeterli olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Cevap yaz