Turşu yaparken tuz ve sirke miktarını nasıl ayarlamayı düşünüyorsun? 3 kilo turşu için 90-120 gram tuz ve 600-900 ml sirke kullanmak gerektiği belirtilmiş. Bu oranların lezzeti etkilediğini biliyor muydun? Ayrıca, tuz miktarı fazla olursa turşunun aşırı tuzlu olabileceği konusunda ne düşünüyorsun? Sirke miktarının da turşunun ekşiliğini belirlediği söyleniyor, bu konuda tercihin nedir? Denemek istediğin farklı sirke türleri var mı?
Turşu yaparken tuz ve sirke miktarını nasıl ayarlamayı düşünüyorsun? 3 kilo turşu için 90-120 gram tuz ve 600-900 ml sirke kullanmak gerektiği belirtilmiş. Bu oranların lezzeti etkilediğini biliyor muydun? Ayrıca, tuz miktarı fazla olursa turşunun aşırı tuzlu olabileceği konusunda ne düşünüyorsun? Sirke miktarının da turşunun ekşiliğini belirlediği söyleniyor, bu konuda tercihin nedir? Denemek istediğin farklı sirke türleri var mı?
Cevap yaz