Acı biber turşusu yaparken sirkesiz bir yöntem denemek harika bir fikir! Peki, bu tarifteki adımları uygularken, biberlerin sap kısımlarını keserken dikkat etmek gerekiyor mu? Ayrıca, fermentasyon sürecindeki gazların çıkışını sağlamak için kavanozun kapağını tam kapatmamamız gerektiği belirtilmiş, bu süreçte herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için başka ne gibi önlemler almalıyız? Bu turşunun tadına varmak için en uygun süre ne sizce?
Acı biber turşusu yaparken sirkesiz bir yöntem denemek harika bir fikir! Peki, bu tarifteki adımları uygularken, biberlerin sap kısımlarını keserken dikkat etmek gerekiyor mu? Ayrıca, fermentasyon sürecindeki gazların çıkışını sağlamak için kavanozun kapağını tam kapatmamamız gerektiği belirtilmiş, bu süreçte herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için başka ne gibi önlemler almalıyız? Bu turşunun tadına varmak için en uygun süre ne sizce?
Cevap yaz