Çileklerinizi temizlerken karbonat ve sirke kullanmanın etkili olduğunu duyduğumda çok şaşırdım. Bu yöntem gerçekten de meyvelerin üzerindeki kirleri ve pestisitleri temizlemede etkili mi? Ayrıca, bu malzemelerin karışımının çileklerin besin değerine bir etkisi var mı? Temizlik sonrası çilekleri hemen tüketmek daha mı iyi? Dondurma işlemi öncesi temizleme adımlarını atlamamak gerektiğini öğrenmek de ilginç. Daha önce bu yöntemi denediniz mi? Sonuçlar nasıl oldu?
Çileklerinizi temizlerken karbonat ve sirke kullanmanın etkili olduğunu duyduğumda çok şaşırdım. Bu yöntem gerçekten de meyvelerin üzerindeki kirleri ve pestisitleri temizlemede etkili mi? Ayrıca, bu malzemelerin karışımının çileklerin besin değerine bir etkisi var mı? Temizlik sonrası çilekleri hemen tüketmek daha mı iyi? Dondurma işlemi öncesi temizleme adımlarını atlamamak gerektiğini öğrenmek de ilginç. Daha önce bu yöntemi denediniz mi? Sonuçlar nasıl oldu?
Cevap yaz